Ledige stillinger

Danmarks Nationale døgnvagtsapotek - Steno og Hovedbanens Apotek søger farmakonom til vagter.
Vi søger en dygtig og engageret farmakonom, der måske har et fast job udenfor apotekssektoren. Som har lyst til at møde vores kunder med faglighed og imødekommenhed, for at give dem den bedste oplevelse, når de kommer i vores apoteker.
Vi har mangeartede opgaver hen over døgnet, alle slags kunder i skranken. Vores dygtige og alsidige kollegaer er meget blandet på køn, alder, kompetencer og interesser, der tilsammen giver en stærk enhed og matcher vores meget blandede kundekreds.
Vi prioriterer en god omgangstone og respekt for hinanden samtidig med at vi står sammen om udfordringerne og hjælper hinanden med at hjælpe kunderne med empati og nærvær til en god oplevelse.

Godt arbejdsmiljø og engagement
Vi er uddannelsesapotek for både farmakonomelever og farmaceutstuderende, vaccinerer(APOVAC), er akkrediteret indenfor DDKM. Arbejdspladsen består af Steno apotek på Vesterbrogade 6C og Hovedbanens Apotek der ligger inden i Hovedbanens butikscenter – 2 min fra Steno.

Da vi som udgangspunkt tænker du er i fast arbejde og enten vil bevare dine apotekskompetencer eller supplere dit nuværende apoteksarbejde, ligger vagterne primært på hverdagsaftener kl 16-20 eller 17-22.30, i weekenden i tidsrummet kl 9-22.30 samt på helligdage. Vi er meget fleksible over for dine ønsker og muligheder og aflønningen er naturligvis ekstra attraktiv i aftentimer samt weekend og helligdage.

Fleksibilitet og ansvarlighed
Om du er nyuddannet eller meget erfaren vil vægte lige meget hos os.
Blot søger vi en kollega der rummer gode samarbejdsevner, faglighed, er glad for at yde god service, og vil bidrage til arbejdsglæde og højt humør. Da vi har åbent altid, har det stor betydning, at du ligesom vi er fleksibel indenfor de rammer vi aftaler, og du får naturligvis et fast skema.

Du kan få flere oplysninger ved at ringe til Lone eller Kathrine på 3314 8266. Ansøgning sendes til steno@apoteket.dk.
Steno Apotek | CVR: 25455916 | Vesterbrogade 6C, 1620 - Danmark | Tlf.: 33148266 | steno@apoteket.dk